Hírek, aktualitások

BÉRELHETŐ TETŐSZIGETELŐ AUTOMATA

Kisebb méretű kivitelezés esetén nem szükséges a hegesztőautomatát megvásárolnia, mert a ROOFON MULTI DIG tetőszigetelő automatánkat - további kiegészítőkkel együtt - bérbe is veheti.
A 40 mm átlapolással rendelkező forrólevegős önjáró automata minden hőre lágyuló tetőszigetelő fólia hegesztésére alkalmas. Automatánk kompakt, sokoldalú és innovatív!
A két hátsó, egymástól függetlenül mozgatható kerék szerszámok nélkül állítható, melynek köszönhetően az átállások gyorsan kivitelezhetők.

 

Feltételek:

 

• minimum 4 nap a bérlés ideje

• 17.000 Ft+Áfa/nap bérleti díj előre fizetendő

• 800.000 Ft kaució letétele kötelező

• szerződéskötés a bérbevételkor

 

 

Kérdés esetén lépjen velünk kapcsolatba 

 

 

ÚJRA  KAPHATÓ  PC+PBT HEGESZTŐHUZAL

HegesztohuzalokSokáig nélkülöznünk kellett ezt az anyagot, de most végre újra kapható a PC+PBT hegesztőhuzal, mely főként az autóiparban, a lökhárító javításoknál, de természetesen más területen is felhasználható.

 

Rendelési szám

PC+PBT „A” profil 5,7-90, fekete, méteres szálakban, 0,5 kg-os kiszerelésben  5104311M

PC+PBT szalag 8x2 mm, fekete, méteres szálakban, 0,5 kg-os kiszerelésben     5106654

 

 

 

 

ÚJ  CSARNOK  ÉPÜL 

Mint már ismeretes, 2014 óta üllői telephelyünkön 3D nyomtatókba gyártunk vevőink nagy megelégedésére filamentet. Már most látszik, hogy lassan a kapacitásunk kevés lesz a sok megrendelés miatt. Éppen ezért már előre felkészülünk a bővítésre, 2016-ban megvásároltuk Üllőn a mellettünk levő 4000 m²-es telket, melyre a közeljövőben egy 15 gépsoros gyártócsarnokot terveznünk felépíteni.