Szerviz és szaktanácsadás

Javítás:

A HERZ Hungária Kft. vállalja HERZ, BAK és Dohle valamint számos Munsch* és Leister* készülékek állapotfelmérését és javítását garanciával. A közel 50 éves tapasztalat alapján a képzett szakértő gárdánk bármilyen problémával megbirkózik. Szervizünkben 24 munkaóra alatt elkészül a javításra leadott gépe. A készülékek felülvizsgálata az ISO 9001 szabványnak megfelelően történik.

 

*Cégünk által jelenleg és korábban forgalmazatott típusokra vonatkozóan 

 

Karbantartás:

A karbantartási időszakok pontos betartásával Ön meghosszabbítja készüléke élettartamát, csökkenti a munkából kieső időt és javítja a termelékenységét. 

 

Alkatrész:

A legtöbb alkatrész raktárról elérhető, ezzel is biztosítjuk Önnek a gyors javítást és alkatrész utánpótlást. A nem nálunk beépített alkatrészekre garanciát nem vállalunk. 

 

Szakképzés:

Saját, modernül berendezett és kialakított oktatótermünkben a DVS (Német Hegesztéstechnikai Szövetség) által kiképzett munkatársaink készek Önt és kollégáit, időpont egyeztetést követően - készülékvásárlás esetén ingyenesen - készülékeink használatára és a technológiára betanítani, vizsgára felkészíteni. Cégünk a legmodernebb gépekkel és a legújabb ismeretekkel dolgozik.