Levegős varratvizsgáló eszközök

 

Vizsgálócsatornával rendelkező duplavarratok ellenőrzése.

 

PRESSURE CONTROL

 

Automata nagynyomású levegős (vákuum, túlnyomás) mérőberendezés vizsgálócsatornás hegesztések ellenőrzésére. A kompakt felépítés és a kezelőbarát elektronika révén a PressureControl kezelése egyszerű és kényelmes. A mérési folyamat (egyszerre három is) automatizált és a kezelőt célzottan végigvezeti az ellenőrzésen, a határértékek beállíthatók. A vizsgálat végén az eredményt a beépített nyomtató kinyomtatja, vagy soros porton keresztül csatlakoztatva PC-re lementhető. Minősítendő varratok vizsgálatához elengedhetetlen.  

 

Rendelési szám

PressureControl 3K Digital           5200175

PC software                                5200176

   
 

DLP-10 VARRATVIZSGÁLÓ

 

Gyors és egyszerű a használata. A rászerelt rögzítő-fogókkal az adatrögzítővel ellátott DLP-10 nagynyomású levegős vizsgáló egyszerűen rászorítható a szigetelősávra. A szorosan illeszkedő tömítés lehetővé teszi a vizsgálócsatorna tökéletes ellenőrzését. A rászerelt manométer megfelel a DVS irányelveknek. Az univerzális gyorscsatlakozóval bármilyen kompresszorhoz könnyen illeszthető.

 

Rendelési szám

DLP-10               5201650

   
 

VARRATVIZSGÁLÓ TŰ

 

A legegyszerűbb nagynyomásos vizsgáló. A vizsgálócsatornát koncentráltan felmelegítve (Rion S és körfúvóka) a tű könnyen behatol és kihűlés után szorosan illeszkedik. A rászerelt manométer megfelel a DVS irányelveknek.

 

Rendelési szám 

Varratvizsgáló tű 

Varratvizsgáló tű

Varratvizsgáló tű 

5201700

5201705 (adatrögzítő csatlakozóval)

DX073 (vastag fóliához)

 

   

 

PROSPEKTUS

Kérdés esetén lépjen velünk kapcsolatba