Herz Hungária Kft.

A HERZ CSOPORT A MŰANYAG-, A MŰANYAGHEGESZTÉS-TECHNIKA, AZ IPARI HŐLÉGTECHNIKA TERÜLETÉRE FEJLESZT ÉS GYÁRT BERENDEZÉSEKET, KÉSZÜLÉKEKET ÉS TARTOZÉKOKAT. A CÉGCSOPORT A TÖBB MINT 50 ÉVES TAPASZTALATÁVAL ÉS A SPECIÁLISAN, ERRE A TERÜLETRE SZAKOSODOTT MUNKATÁRSAIVAL EGY MEGBÍZHATÓ ÉS VILÁGSZERTE ELISMERT NEVET, ILL. MÁRKÁT HONOSÍTOTT MEG.

Kínálatunk – pl.: forrólevegős- és hőékes hegesztőautomaták, kézi hegesztőextruderek, ipari léghevítők, stb. – rendkívül sokrétű és szerteágazó. A HERZ nem csupán a végfelhasználónak készít gépet, hanem a végfelhasználókkal együtt. Célunk, hogy vásárlóink olyan készülékekkel dolgozzanak, melyek hatékonyak, megbízhatók és megfizethetők.

Az első németországi cég 1964-ben magánvállalkozásként alakult. 1970-ben követte az első osztrák cég, majd 1992-ben tulajdonosunk megalapította cégeit Magyarországon és Lengyelországban is. 1994-ben alakult meg a második osztrák cég, ezt követte Bulgária 2005-ben, létrehozva ezzel kb. 50 munkahelyet a megnevezett országokban. 2005 óta forgalmazzuk saját gyártású készülékeinket, melyek a Herz-csoport egyes külföldi cégeiben készülnek.

Herz Hungaria - iroda

Az elmúlt időkben a magyarországi Herz cég is fejlődést mutat, mert már nem csak kereskedőként, hanem gyártóként is jelen vagyunk a piacon, üllői telephelyünkön hegesztőhuzalt és 3D nyomtatókba való filamentet készítünk. A gyártási projekt 2012-ben kezdődött a telephelyünk bővítésével. Négy – a Herz-Csoport által gyártott – extruderrel dolgozunk, a gépeinket folyamatosan fejlesztjük, saját gyártású filamentjeink mellett vállalunk ügyfeleink saját granulátumából bérgyártást is.

A Herz-Csoport a világon mindenütt részt vesz a műanyagipari szakkiállításokon, mint például a három évente megrendezett, legismertebb és legnívósabb „K” Műanyag- és Gumiipari Vásáron Düsseldorfban.