Herz Hungária Kft.

PRESSURE CONTROL

Automata nagynyomású levegős (vákuum, túlnyomás) mérőberendezés vizsgálócsatornás hegesztések ellenőrzésére. A kompakt felépítés és a kezelőbarát elektronika révén a PressureControl kezelése egyszerű és kényelmes. A mérési folyamat (egyszerre három is) automatizált és a kezelőt célzottan végigvezeti az ellenőrzésen, a határértékek beállíthatók. A vizsgálat végén az eredményt a beépített nyomtató kinyomtatja, vagy soros porton keresztül csatlakoztatva PC-re lementhető. Minősítendő varratok vizsgálatához elengedhetetlen.

Rendelési szám

  • PressureControl 3K Digital           5200175
  • PC software                                5200176

DLP-10 VARRATVIZSGÁLÓ

Gyors és egyszerű a használata. A rászerelt rögzítő-fogókkal az adatrögzítővel ellátott DLP-10 nagynyomású levegős vizsgáló egyszerűen rászorítható a szigetelősávra. A szorosan illeszkedő tömítés lehetővé teszi a vizsgálócsatorna tökéletes ellenőrzését. A rászerelt manométer megfelel a DVS irányelveknek. Az univerzális gyorscsatlakozóval bármilyen kompresszorhoz könnyen illeszthető. elengedhetetlen. 

Rendelési szám

  • DLP-10               5201650

VARRATVIZSGÁLÓ TŰ

A legegyszerűbb nagynyomásos vizsgáló. A vizsgálócsatornát koncentráltan felmelegítve (Rion S és körfúvóka) a tű könnyen behatol és kihűlés után szorosan illeszkedik. A rászerelt manométer megfelel a DVS irányelveknek.

Rendelési szám 

  • Varratvizsgáló tű    5201700
  • Varratvizsgáló tű    5201705 (adatrögzítő csatlakozóval)
  • Varratvizsgáló tű      DX073 (vastag fóliához)